Wat ik voor wooninitiatieven en zorg kan betekenen:

Voor mensen met beperkingen:

Door het hele land ontstaan kleinschalige initiatieven voor nieuwe woonvormen voor mensen met beperkingen. Ouders en betrokkenen bundelen hun krachten. Voor de financiering wordt vaak gebruik gemaakt van het persoonsgebonden budget van de cliënten, de mogelijkheden die woningcorporaties bieden en giften van particulieren. Begeleiding van deze processen is mijn dagelijks bestaan.

Concreet: wat kan ik leveren?

* Een draaiboek voor een woonarrangement op maat, van droom tot huis. Aanreiken van bouwstenen van visie op de zorg, financiering en het bouwen zelf.

* Het verbinden van het woonplan met de instellingen die op contractbasis de behandelexpertise (diagnose en behandeling) leveren. Kortom, als makelaar in de zorg heb ik geen hart van steen, maar zorg voor hart en steen.

* Zorginhoudelijk beoordelen of de zorg en ondersteuning van een bestaand wooninitiatief nog aansluit op de vraag van de cliënt.

Benieuwd wat ik voor uw wooninitiatief kan betekenen?
neem contact met mij op

OVER JAAP ZOMER

35 jaar actief in de zorg voor mensen met beperkingen. 20 jaar ervaring in strategische posities als manager, directeur en bestuurder. Lees meer over Jaap Zomer

CONTACT MET MIJ

Prof. Oudpark 25
6716 EJ Ede
E-mail: contact@jaapzomer.nl